Ολοκλήρωση των κύκλων περιόδου 2022 -2023

Με τις εκπαιδευτικές παραστάσεις του έργου «Νέριουμ Παρκ» του Ζουζέπ Μαρία Μιρό, ολοκληρώθηκαν οι εκπαιδευτικοί κύκλοι στο Αβέρτο θεατρικό Εργαστήρι για τη φετινή χρονιά, 2022 -2023.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους θεατές που παρακολούθησαν όλες τις παρουσιάσεις των κύκλων μας, τους εκπαιδευτές μας, τους συμμετέχοντες στα μαθήματα, τους φίλους και τις φίλες που στηρίζουν τη λειτουργία μας για 13η χρονιά.
Αφού σας ευχηθούμε ένα καλό καλοκαίρι, με υγεία και πολύ θέατρο, σας δίνουμε ραντεβού για τον Σεπτέμβρη με τα νέα μας τμήματα, που σύντομα θα ανακοινώσουμε.

Το Αβέρτο Θεατρικό Εργαστήρι απευθύνεται σε όλους, όσες και όσους, αγαπούν το Θέατρο και θέλουν να το γνωρίσουν στην πράξη. Την εκπαιδευτική ομάδα συντονίζει ο Βαγγέλης Οικονόμου, σκηνοθέτης –εμψυχωτής θεάτρου.
Στην περίοδο 2022 – 2023 στην εκπαιδευτική ομάδα συμμετείχαν και: ο Μάριος Μεβουλιώτης (ηθοποιός -εμψυχωτής θεατρικού παιχνιδιού), η Πολυξένη Σπυροπούλου (ηθοποιός –εμψυχώτρια θεατρικών ομάδων), η Άρτεμις Στυλιανού (εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού)  και η Δροσιά Τριαντάκη (χορεύτρια –χορογράφος).

 

(Πτολεμαίων 26, 4ος όροφος, στάση Αντιγονιδών, κέντρο Θεσσαλονίκης)

www.avertotheatro.gr // www.facebook.com/averto.theatro
Instagram: averto_theatro

 

Leave A Comment