ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΚΛΟΥ: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ 2022 -2023

ΑΒΕΡΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ 2022 – 2023

Ο κύκλος της Θεατρικής Εφαρμογής, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 10 Ιουνίου με την παρουσίαση της παράστασης: «Μικρές καθημερινές ιστορίες», μια συρραφή αποσπασμάτων από κείμενα του παγκόσμιου δραματολογίου.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωσή μας και πάνω από όλους όσοι μας εμπιστεύθηκαν και συμμετείχαν σε αυτόν τον κύκλο καθώς και τους εκπαιδευτές – εμψυχωτές μας και να ευχηθούμε σε όλους ένα καλό δημιουργικό καλοκαίρι.
Στόχος αυτού του κύκλου είναι να μελετηθεί και να βιωθεί στην πράξη, ο τρόπος εργασίας του ηθοποιού από τις πρώτες πρόβες ενός θεατρικού κειμένου, (δραματουργική επεξεργασία -αναγνώσεις – αυτοσχεδιασμοί), μέχρι το ανέβασμα μιας παράστασης.
Απευθύνεται σε όλους όσοι αγαπούν το θέατρο και θέλουν να το γνωρίσουν στην πράξη, είτε με προηγούμενη εμπειρία είτε όχι.
Στην περίοδο 2022 – 2023 στην εκπαιδευτική ομάδα συμμετέχουν : ο Μάριος Μεβουλιώτης (ηθοποιός -εμψυχωτής θεατρικού παιχνιδιού), Βαγγέλης Οικονόμου (Σκηνοθέτης -εμψυχωτής Θεάτρου), η Πολυξένη Σπυροπούλου (ηθοποιός –εμψυχώτρια θεατρικών ομάδων), η Άρτεμις Στυλιανού (εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού) και η Δροσιά Τριαντάκη (χορεύτρια –χορογράφος).
Leave A Comment