ΚΥΚΛΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ή ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΑΒΕΡΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

 ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

 Συνεχίζονται τα ανοικτά (δωρεάν) μαθήματα γνωριμίας στο Αβέρτο Θεατρικό Εργαστήρι –χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση.

ΚΥΚΛΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ή ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

(Οκτώβριος 2022 – τέλος Ιουνίου 2023) κάθε Τετάρτη 7.30 μ.μ. – 10.30 μ.μ.

 Στόχος αυτού του κύκλου είναι να μελετηθεί και να βιωθεί στην πράξη, ο τρόπος εργασίας του ηθοποιού από τις πρώτες πρόβες ενός θεατρικού κειμένου, (δραματουργική επεξεργασία -αναγνώσεις – αυτοσχεδιασμοί), μέχρι το ανέβασμα της παράστασης. Ο κύκλος θα ολοκληρωθεί τέλη Ιουνίου με την παράσταση του θεατρικού κειμένου που θα επιλεγεί όταν συμπληρωθεί το τμήμα.
Απευθύνεται σε όσους αγαπούν το Θέατρο και θέλουν να το γνωρίσουν στην πράξη και σε ερασιτέχνες ηθοποιούς που θα ήθελαν να εμπλουτίσουν την εμπειρία τους. (Εκτός από τις Τετάρτες, θα υπάρξουν και κάποια εξτρά μαθήματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς, μετά από συνεννόηση με τους συμμετέχοντες, χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση.)

Δεν είναι απαραίτητη η προηγούμενη εμπειρία.
Προϋπόθεση συμμετοχής άνετα ρούχα και διαθεσιμότητα.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Δεν υπάρχουν εξετάσεις ή ακροάσεις για τη συμμετοχή.

Το πρώτο μάθημα μπορεί κάποιος να το παρακολουθήσει, χωρίς καμιά οικονομική υποχρέωση ή δέσμευση.

Πληροφορίες: 30’ πριν την έναρξη των μαθημάτων (ή κάποια άλλη μέρα και ώρα με ραντεβού) ή τις ώρες 10.00 – 20.00 στα τηλέφωνα: 2310 524006 (Wind) //6940 704900 (Cu Vodafone) // 6974 612391 (Vodafone) (& στο Viber 6974 612391 &  6940 704900)

(Πτολεμαίων 26, 4ος όροφος, στάση Αντιγονιδών, κέντρο Θεσσαλονίκης)
www.avertotheatro.gr // www.facebook.com/averto.theatro

 

Το Αβέρτο Θεατρικό Εργαστήρι απευθύνεται σε όλους, όσες και όσους, αγαπούν το Θέατρο και θέλουν να το γνωρίσουν στην πράξη. Την εκπαιδευτική ομάδα συντονίζει ο Βαγγέλης Οικονόμου, σκηνοθέτης –εμψυχωτής θεάτρου.

Στην περίοδο 2022 – 2023 στην εκπαιδευτική ομάδα θα συμμετέχουν και: ο Μάριος Μεβουλιώτης (ηθοποιός -εμψυχωτής θεατρικού παιχνιδιού), η Πολυξένη Σπυροπούλου (ηθοποιός –εμψυχώτρια θεατρικών ομάδων), η Άρτεμις Στυλιανού (εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού)  και η Δροσιά Τριαντάκη (χορεύτρια –χορογράφος).

 

 

Leave A Comment