καλή χρονιά

Καρτ ποστάλ το νέο έτος. Κερί και δώρα.

Το Αβέρτο Θέατρο εύχεται στους συνεργάτες του, στα μέλη του, στους φίλους του, σε όλο τον κόσμο ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Άλλη μια χρονιά φτάνει στο τέλος της. Αφήνουμε πίσω μια χρονιά, με πολύ λίγο θέατρο, με αεργία κι ανεργία, με ένα θέατρο στα χαρακώματα σε συνθήκες πολέμου, με απώλειες και τραύματα, με ψυχικά στρες, με μαθήματα και πρόβες σε πρωτόγνωρες συνθήκες, με το φόβο του αφανισμού να μας κυριεύει. ώρες – ώρες, με πολύ θυμό, αγωνία και θλίψη για όλα αυτά που συμβαίνουν.
Όχι το ζωντανό θέατρο δεν μπορεί να είναι διαδικτυακό, οι πρόβες και τα μαθήματα δεν μπορούν να γίνουν με μάσκες και το αντισηπτικό αγκαλιά, δεν μπορούν να γίνουν με, αναγκαστικούς, διαχωρισμούς και κυρίως δεν μπορούν να γίνουν με ΦΟΒΟ! Με μια επίσημη πολιτεία, που με τις παλινωδίες στις αποφάσεις της, δημοσκοπικά ενεργούμενη, σφυρίζει αδιάφορα για ό,τι έχει σχέση με τον πολιτισμό και τους ανθρώπους του.
Ελπίζουμε κι ευχόμαστε αυτός ο εφιάλτης του covid19 να πάρει τέλος οριστικά. Για να πάρουμε τη ζωή μας πραγματικά στα χέρια μας. Να κάνουμε θέατρο, όπως κάναμε πάντα. Να ξαναγεννηθεί το θέατρο, με μαγιά όλη αυτήν την εμπειρία που αποκτήσαμε εδώ και δυο χρόνια!
Καλή χρονιά, λοιπόν, με ΥΓΕΙΑ, σωματική και ψυχική, με αλληλεγγύη, με πίστη κι αισιοδοξία ότι η επόμενη χρονιά θα είναι μια χρονιά ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ για όλους μας.
Leave A Comment