“ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑ… ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ”

«ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑ… ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ»
      («Ανεβάζοντας ένα θεατρικό έργο»)

 

Ένας καινούργιος δημιουργικός κύκλος εκπαίδευσης.
Κάθε Δευτέρα 6.00 μ.μ. με 8.00 μ.μ.


Καλλιτεχνική διεύθυνση: Βαγγέλης Οικονόμου, σκηνοθέτης –εμψυχωτής Θεάτρου.

 

Ο στόχος αυτού του κύκλου είναι να μελετηθεί και να βιωθεί στην πράξη, ο τρόπος εργασίας του ηθοποιού από τις πρώτες πρόβες (δραματουργική επεξεργασία -αναγνώσεις – αυτοσχεδιασμός) ενός θεατρικού κειμένου, μέχρι το ανέβασμα της παράστασης. Ο κύκλος του είναι μοναδικός πρακτικός.

 

Ο κύκλος θα ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου με την παράσταση του θεατρικού κειμένου που θα επιλεγεί όταν συμπληρωθεί το τμήμα.

Απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες, άνω των 25 χρόνων, που αγαπούν το Θέατρο και θα ήθελαν να ασχοληθούν με αυτό, είτε είναι ερασιτέχνες ηθοποιοί που θα ήθελαν να εμπλουτίσουν την εμπειρία τους.

Απαραίτητα ελαφρά ρούχα πρόβας (φόρμες, κολάν, κάλτσες), μη ιατρική μάσκα και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από το Covid 19.

 

Περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 40 €/ το μήνα.

 

Οι συναντήσεις που διεξάγονται σύμφωνα με τους κανόνες και τις προϋποθέσεις ασφαλούς λειτουργίας, και θα τηρούνται όλα τα μέτρα που προβλέπονται για τον περιορισμό της μετάδοσης του COVID-19, όπως ανακοινώνονται περιοδικά από τον Ε.Ο.Δ.Υ.

Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα στο Αβέρτο δυνατότητα συμμετοχής έχουν αποκλειστικά μόνο όσοι:

α) Όσοι έχουν κάνει εμβόλιο (τουλάχιστον 14 ημέρες από την ημέρα της τελευταίας δόσης), β) όσοι έχουν νοσήσει (έως και 6 μήνες μετά).

(Πτολεμαίων 26, 4ος  όροφος, στάση Αντιγονιδών, Θεσσαλονίκη)

Για περισσότερες πληροφορίες:  στα: www.avertotheatro.gr www.facebook.com/averto.theatro
ή στα τηλ: 2310 524006 & 6974 612391   (& Viber ) 

 

 

Leave A Comment