“Η παρεξήγηση” -Ολοκληρωθηκαν οι παραστάσεις στο “Ανετον”

ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1Η Θεατρική Ομάδα ριSκο και το Αβέρτο Θέατρο ευχαριστεί θερμά όλους τους θεατές για την ιδιαίτερα συγκινητική υποδοχή της παράστασης μας «Η παρεξήγηση» του Αλμπέρ Καμύ, με την οποία συμμετείχαμε αυτό το διήμερο στην «Ανοιχτή Σκηνή –Φωνές της πόλης 2015» που διοργανώνει η διεύθυνση πολιτισμού και τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο δημοτικό θέατρο «Άνετον – σκηνή Νίκος Ναουμίδης».


Ειδικά η χθεσινή παράσταση ήταν sold out με αποτέλεσμα δυστυχώς αρκετοί θεατές που δεν είχαν κάνει κράτηση να μην μπορέσουν να την παρακολουθήσουν.

Ευχαριστούμε το Δήμο Θεσσαλονίκης και την Επιτροπή Θεάτρου για την επιλογή και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, καθώς επίσης και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου για τη πολύτιμη βοήθειά τους. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία και στις υπόλοιπες ομάδες της πόλης μας.

Θέλουμε επίσης, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των πρώτων παραστάσεων μας, να ευχαριστήσουμε και δημόσια όλους τους συντελεστές της παράστασης και όλους όσους μας βοήθησαν στην πραγματοποίησή της, χορηγούς, χορηγούς επικοινωνίας και φίλους.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ σε όσους κοινοποιήσατε την εκδήλωση και μας στηρίξατε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και για όσους δεν κατάφεραν να δουν την παράσταση, ελπίζουμε να μπορέσουμε να την επαναλάβουμε σύντομα!

Leave A Comment