“Δεν ακούω δεν βλέπω δεν μιλάω” (Γιώργου Θεοδοσιάδη) Θέατρο Αθήναιον

Το έργο του Γιώργου Θεοδοσιάδη “Δεν ακούω δεν βλέπω δεν μιλάω” ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, στο Θέατρο ΑΘΗΝΑΙΟΝ (Βασ. Όλγας 35) από 24 -29 Απριλίου στις 21.00 & 25, 27, 30 Απριλίου στις 21.15. Τηλέφωνο Αθήναιον: 2310832060


Ένας τυφλός. Ένας κουφός. Ένας μουγκός.

Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες.

Σ’ αυτή την μικρή Βαβέλ, σ’ αυτήν την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο… όσο… Κάποια στιγμή μπαίνει στην ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης. Και όλα αλλάζουν ξανά!!!

Το Δεν Βλέπω Δεν Ακούω Δεν Μιλάω, εμπνευσμένο από έναν παλιό Ινδικό μύθο για την υπομονή και την μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, είναι μια πολύ ιδιαίτερη, ξεκαρδιστική κωμωδία. Είναι όμως ταυτόχρονα ένα έργο για την συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, την φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν.

Κείμενο: Γιώργος Θεοδοσιάδης

Σκηνοθεσία: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Επιμέλεια κειμένου: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Δημήτρης Καντάς

Σκηνικά: Λία Ασβεστά

Κοστούμια: Αλέξης Φούκος

Μουσική Επιμέλεια: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Δημήτρης Καντάς

Πρωταγωνιστούν: Σπύρος Πούλης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Σπύρος Σπαντίδας, Δήμητρα Στογιάννη

Διάρκεια: 120’

Παραστάσεις:
24 και 28 – 29 Απριλίου στις 21.00
25, 27, 30 Απριλίου στις 21.15

Εισιτήρια: 18 έως 23 €

 

 

Leave A Comment