ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟ ΑΒΕΡΤΟ

Συνεχίζονται μέχρι και τον μήνα Δεκέμβριο οι εγγραφές και τα δοκιμαστικά (χωρίς κόστος παρακολούθησης) μαθήματα στο Αβέρτο Θεατρικό Εργαστήρι.


α) στον «Εντατικό» κύκλο κάθε Τρίτη & Πέμπτη 5.00 μ.μ. – 8.00 μ.μ.

Αφορά όλους όσοι θέλουν να ασχοληθούν συστηματικά με την υποκριτική, θέλουν να δοκιμαστούν και να προετοιμαστούν για να δώσουν εξετάσεις σε κάποια δραματική σχολή. Διδάσκονται υποκριτική, αυτοσχεδιασμός, θεατρική έκφραση, δυναμική ομάδας, καλλιέργεια ρυθμού και κινητικών δεξιοτήτων, ασκήσεις φωνητικής.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 55 €/μήνα


β) στον κύκλο «Θεατρική Εφαρμογή»
ή «Ανεβάζοντας μια θεατρική παράσταση» κάθε Τετάρτη 7.30 μ.μ. – 10.30 μ.μ.

Στόχος αυτού του κύκλου είναι να μελετηθεί και να βιωθεί στην πράξη, ο τρόπος εργασίας του ηθοποιού από τις πρώτες πρόβες ενός θεατρικού κειμένου, (δραματουργική επεξεργασία -αναγνώσεις – αυτοσχεδιασμοί), μέχρι το ανέβασμα της παράστασης. Ο κύκλος θα ολοκληρωθεί τέλη Ιουνίου με την παράσταση του θεατρικού κειμένου που θα επιλεγεί όταν συμπληρωθεί το τμήμα.
Απευθύνεται σε όσους αγαπούν το Θέατρο και θέλουν να το γνωρίσουν στην πράξη και σε ερασιτέχνες ηθοποιούς που θα ήθελαν να εμπλουτίσουν την εμπειρία τους.
(Θα υπάρξουν και κάποια εξτρά μαθήματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς, μετά από συνεννόηση με τους συμμετέχοντες, χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση.)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 45 €/μήνα


γ) στον κύκλο «Θεατρική έκφραση» κ
άθε Δευτέρα 7.30 μ.μ. – 10.00 μ.μ. (έχουν μείνει λίγες θέσεις διαθέσιμες).

Απευθύνεται σε όσους θέλουν, μέσω της απελευθερωτικής δύναμης του θεάτρου, να δοκιμάσουν να εκφραστούν, να έρθουν σε επαφή με το δημιουργικό τους εαυτό, να αναγνωρίσουν πτυχές και δεξιότητες που δεν γνώριζαν, να αυξήσουν τα επίπεδα αυτογνωσίας και αυτοπεποίθησής τους, να επικοινωνήσουν λεκτικά, και μη, με τους γύρω τους, να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους, να καλλιεργήσουν τη φαντασία τους, να βρουν μια δημιουργική διέξοδο «εκτόνωσης» και να βιώσουν στην πράξη την αξία της ομαδικότητας, χωρίς να έχουν την «υποχρέωση» προετοιμασίας μιας παράστασης.


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 40 €/μήνα


δ)
«Θέατρο για Παιδιά», από Τρίτη έως και Έκτη Δημοτικού, κάθε Σάββατο 11.30 – 13.30. (Το τμήμα θα δέχεται παιδιά όλη τη χρονιά)
Τα παιδιά με την έμπειρη καθοδήγηση του ηθοποιού και εμψυχωτή Μάριου Μεβουλιώτη και τη συνεργασία της εμψυχώτριας -παιδαγωγού Άρτεμις Στυλιανού, θα διασκεδάσουν, γνωρίζοντας τον μαγικό κόσμο του θεάτρου και θα ασκηθούν στην αρμονική λειτουργία ομάδας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 30 €/μήνα (ή & 8 €/μάθημα)

Το Αβέρτο Θεατρικό Εργαστήρι απευθύνεται σε όλους, όσες και όσους, αγαπούν το Θέατρο και θέλουν να το γνωρίσουν στην πράξη. Την εκπαιδευτική ομάδα συντονίζει ο Βαγγέλης Οικονόμου, σκηνοθέτης –εμψυχωτής θεάτρου.

Στην περίοδο 2022 – 2023 στην εκπαιδευτική ομάδα θα συμμετέχουν και: ο Μάριος Μεβουλιώτης (ηθοποιός -εμψυχωτής θεατρικού παιχνιδιού), η Πολυξένη Σπυροπούλου (ηθοποιός –εμψυχώτρια θεατρικών ομάδων), η Άρτεμις Στυλιανού (εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού)  και η Δροσιά Τριαντάκη (χορεύτρια –χορογράφος).

Πληροφορίες
: τις ώρες 10.00 – 20.00 στα τηλέφωνα: 2310 524006 (Wind) //6940 704900 (Cu Vodafone) // 6974 612391 (Vodafone) (& στο Viber 6974 612391 &  6940 704900)

(Πτολεμαίων 26, 4ος όροφος, στάση Αντιγονιδών, κέντρο Θεσσαλονίκης)
www.avertotheatro.gr // www.facebook.com/averto.theatro